Home

Soorten landmijnen

Mijn (explosief) - Wikipedi

Mijnen kunnen worden onderverdeeld in landmijnen en zeemijnen. Van oorsprong in de naam afgeleid van het ondermijnen van een versterking, die door mineurs aangelegd werd en tot ontploffing werd gebracht. [1 Infographic: Er zijn vele soorten landmijnen, in te zetten tegen uiteenlopende doelen: tegen mensen maar ook tanks of helikopters. Mijnen hebben als voordeel voor de gebruiker dat ze relatief. Landmijnen: de eerste soort landmijn is de antipersoneelsmijn. Deze mijn wordt vlak onder de grond begraven en ontploft wanneer er een mens overheen loopt. In een dergelijke mijn worden precies genoeg explosieven gestopt om een persoon ernstig te verwonden en niet te doden Een antitankmijn of antivoertuigmijn is een type landmijn ontworpen om voertuigen inclusief tanks en andere pantservoertuigen te vernietigen. Vergeleken met mijnen bedoeld tegen infanterie (manschappen) bevatten antitankmijnen een grotere explosieve lading en een ontstekingsmechanisme dat afgesteld is om alleen bij voertuigen af te gaan Spreekbeurt over Landmijnen voor het vak nederlands. Dit verslag is op 23 februari 2004 gepubliceerd op Scholieren.com en gemaakt door een scholier (5e klas aso

Landmijnen wereldwijd - NR

Welke soorten bommen zijn er Atoomwapen

Stranden bezaaid met allerlei soorten mijnen, landmijnen, aan landmijnen gekoppelde vliegtuigbommen, Belgische hekken, anti-landingsboot obstakels, ijzeren staven die onder de waterlijn opgesteld waren om door de bodem van een landingsboot te scheuren. Platte grond van WN62 Landmijnen — Een afweging van de kosten. Op 26 december 1993 slenterde de zesjarige Augusto door een open veld bij Luanda, de hoofdstad van Angola. Plotseling zag hij een glimmend voorwerp op de grond liggen. Nieuwsgierig besloot hij het op te pakken. Zijn volgende beweging bracht een landmijn tot ontploffing

Mijnen ruimen

Het boek beschrijft de geschiedenis en ontwikkeling van de verschillende soorten Duitse landmijnen en hun ontstekers, zoals gebruikt tot en met WO2. Zeer rijk geillustreerd - bevat ook een catalogus van de verschillende soorten landmijnen! 4 exemplaren € 22,00. € 22,00 . 4. Ook die dieren blijken in staat om landmijnen te ontdekken. Het inzetten van eencelligen is echter nieuw. De onderzoekers zijn van plan om bacteriën te kweken die alle soorten landmijnen kunnen.

Antitankmijn - Wikipedi

 1. gsdienst een mijn uit de Tweede Wereldoorlog in Nederland
 2. Kroatië onderzoekt de mogelijkheid om bijen grootschalig in te zetten bij het opsporen van landmijnen. In het land, dat op 1 juli lid wordt van de Europese Unie, is een gebied van naar schatting.
 3. Onderzoekers trainen bijen voor opsporen landmijnen Kroatië onderzoekt de mogelijkheid om bijen grootschalig in te zetten bij het opsporen van landmijnen. In het land, dat op 1 juli lid wordt van de Europese Unie, is een gebied van naar schatting 750 vierkante kilometer nog bezaaid met mijnen uit de Balkanoorlog uit de jaren 90

Landmijnen plaatsen begon over het algemeen in de jaren 1960. Er zijn twee soorten landmijnen: antipersoonsmijnen en antitankmijnen. Op dit moment zouden er in ongeveer 60 landen of regio's nog steeds landmijnen liggen. Dat is het geval in veel Centraal- en Zuidoost-Aziatische landen, in Afrika en in sommige landen in Latijns-Amerika Duitse Landmijnen en Ontstekers tot 1945 Fleischer, Wolfgang. Duits, Hardcover (2016) Het boek beschrijft de geschiedenis en ontwikkeling van de verschillende soorten Duitse landmijnen en hun ontstekers, zoals gebruikt tot en met WO2. Zeer rijk geillustreerd - bevat ook een catalogus van de verschillende soorten landmijnen Landmijnen ruimen,... De beruchte Tellermine, links de M 35 (Stahl), rechts de M 42 In 1945 had de Duitse bezetter in Denemarken ongeveer 1,5 miljoen landmijnen geplaatst. Twee soorten werden daarbij het meest aangelegd, de beruchte Tellermine, tegen pantservoertuigen.

Spreekbeurt Nederlands Landmijnen (5e klas aso

Landmijnen. Uitgebreid zoeken/filteren Herstel alle filters Soort Artikelen Achtergrond Blog Column Dossier Impactartikel Infografiek Interview Lezersvraag Nieuws Opnieuw actueel Podcast Recensie Redactioneel Reportage Spoedcursus Vakgebieden Astronomie Biologi Een soort vervolgopleiding op de OVS was de houwersopleiding. Je kon deze 3-jarige opleiding alleen volgen als je minimaal 17 jaar was. Het eerste deel van de opleiding bestond uit schriftelijke lesblokken. Hierin werd je alles wat je weten moest over steenkool en de winning ervan geleerd Colt C7-geweer; Glock 17-pistool; Accuracy-scherpschuttersgeweer (antipersoneel) Barrett-scherpschuttersgeweer (antimaterieel) HK416-aanvalsgeweer en HK417-scherpschuttersgewee Alle Nederlandse verkeersborden overzichtelijk op een rij. Officiëel RVV verkeersbord overzicht inclusief betekenissen, de toepassing en andere productinformatie

Vind landmijn fabriek in China, landmijn fabriek lijst kunt u producten rechtstreeks uit te kopen. Wij bieden u een grote lijst van betrouwbare Chinese landmijn fabrieken / fabrikanten, leveranciers, exporteurs en handelaren gecontroleerd door een derde partij inspector Het gaat om allerlei soorten: van bommen tot granaten en van raketten tot mijnen. Al deze stuks munitie behoren tot de categorie 'blindgangers', wat wil zeggen dat ze door minieme stimulans kunnen ontploffen. Intensieve zoektocht

Landmijnen — Een afweging van de kosten. Op 26 december 1993 slenterde de zesjarige Augusto door een open veld bij Luanda, de hoofdstad van Angola. Plotseling zag hij een glimmend voorwerp op de grond liggen. Nieuwsgierig besloot hij het op te pakken. Zijn volgende beweging bracht een landmijn tot ontploffing Landmijnen veroorzaken ook milieuvervuiling, de toegepaste chemicaliën vervuilen drink-water. Gebieden waar landmijnen liggen worden door de burgers gemeden. dingen zien van soorten mijnen en demonstreren met appels of andere voorwerpen waar je op moet letten Een landmijn kost drie tot dertig dollar, het opruimen ervan tot duizend dollar. Landmijnen werden verboden in het Wapenverdrag van 1981. In 1997 tekenden 127 landen het Verdrag van Ottawa, dat een verbod inhoudt op gebruik, productie en overdracht van antipersoonsmijnen (bommen die gericht zijn tegen personen, eerder dan tegen voertuigen, gebouwen enz. De Gambiahamsterrat Magawa heeft van de Britse liefdadigheidsinstelling PDSA de hoogste dapperheidsonderscheiding gekregen. Het knaagdier heeft in Cambodja maar liefst 39 landmijnen opgespoord. Hij is inmiddels bijna toe aan zijn pensioen. De PDSA-medaille staat gelijk aan de Britse militaire 'George Cross', maar dan dus voor dieren. Honden, paarden, duiven en een kat gingen Magawa al [ Vertalingen van het uitdrukking VAN DE VIER SOORTEN van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van VAN DE VIER SOORTEN in een zin met hun vertalingen:oerkikker( leiopelma hochstetteri) is een van de vier soorten kikkers uit de familie nieuw-zeelandse...

De grote daglichthal van de Kunsthal wordt gevuld met een mijnenveld. De installatie over landmijnen van de Duitse kunstenaar Peter Zizka omvat bijna 400m² bestaande uit vele soorten landmijnen die wereldwijd actief zijn in afwachting van slachtoffers Een olifant die op een landmijn is gestapt wordt in een Thaise kliniek behandeld. Foto: ICTBL Tijdens de burgeroorlog was Angola behalve voor mensen ook voor olifanten niet pluis. Rebellen maakten jacht op de dieren om het ivoor van hun slagtanden te verkopen. Na de oorlog bleef het gebied voor de olifanten gevaarlijk vanwege Lees mee Kezic leidt het onderzoek, waarin bijen verschillende soorten voedsel krijgen, waarvan sommige minuscule deeltjes TNT bevatten en met daarnaast een suikeroplossing als beloning. Een enkele bij opleiden in het opsporen van landmijnen is volgens Kezic niet heel ingewikkeld, maar een heel bijenvolk wel 9. Ballonnen met brandbommen. De Japanners experimenteerden ook. In 1944 en 1945 lieten ze zo'n 9000 ballonnen met brandbommen op. Vanaf de oostkust van het eiland Honshu werden de ballonnen in de straalstroom gebracht, die ze over de Grote Oceaan voerde op weg naar Amerikaanse of Canadese bossen

Ethische Landmijnen voor Consultants Consultants geconfronteerd ethische dilemma's elke dag van de week, en als consultant, kan u in de verleiding te dwalen naar de verkeerde kant van die ethische lijn. Maar vergeet niet dat je een keuze hebt: U kunt zaken doen de ethische manier of d Sinds het einde van de Balkanoorlog zijn er 316 mensen omgekomen als gevolg van explosies van landmijnen. Kroatische onderzoekers hebben ontdekt hoe bijen snel de geur van explosieven kunnen opsporen. Ze worden getraind om hun voedsel te identificeren met de geur van mijnen. Ontmijnde gebieden zijn zelden helemaal vrij van de explosieven. De bijen zullen SHCHITKOVITSJI - Wit-Rusland is gisteren begonnen met de vernietiging van 4 miljoen landmijnen, een verplichting die voortvloeit uit het door 141 landen ondertekende anti-landmijnenverdrag Kroatië onderzoekt de mogelijkheid om bijen grootschalig in te zetten bij het opsporen van landmijnen. In het land, dat op 1 juli lid wordt van de Europese Unie, is een gebied van naar schatting 750 vierkante kilometer nog bezaaid met mijnen uit de Balkanoorlog uit de jaren 90

'Gifslangen zijn een soort levende landmijnen' NO

Mijnen: Explosieven met een sensor Mens en Samenleving

Landmijnen - Argos - Human - VPR

Na de korte maar hevige strijd in de meidagen van 1940 lagen her en der in Nederland verspreid allerlei soorten explosieven, waaronder vele landmijnen, die moesten worden opgeruimd. Dit achtergelaten oorlogsmateriaal viel in het niet bij de grote hoeveelheden die na de bevrijding in 1944-1945 werden aangetroffen Muizen genetisch gemodificeerd om landmijnen op te sporen Genetisch gemodificeerde muizen kunnen in de toekomst mijnenvelden helpen ontruimen door hun superneuzen Dit is een soort begrijpend lezen les, dus volg de stappen van begrijpend lezen. 1. Kijk het hele filmpje. 2. Lees de vragen. 3. Kijk nog een keer een stukje van het filmpje, totdat je het antwoord hoort. 4. Lees nog een keer de vraag. 5. Als je het zeker weet, schrijf je het antwoord op. 6. Lees je antwoord na Landmijnen. Ook de Houthi-rebellen in Jemen maken zich schuldig aan schendingen van het oorlogsrecht. Zo wordt het gebruik van landmijnen, dat volgens verschillende oorlogsverdragen verboden is, vooral aan hen toegeschreven. Ook de 25-jarige Fatahiye vermoedt dat de mijn waar zij op stapte door de Houthi's was neergelegd

Kezic leidt het onderzoek, waarin bijen aan de hand van verschillende soorten voedsel krijgen, waarvan sommige minuscule deeltjes TNT bevatten, met daarnaast een suikeroplossing als beloning. Een enkele bij opleiden in het opsporen van landmijnen is volgens Kezic niet heel ingewikkeld, maar een heel bijenvolk wel Ze was hout aan het sprokkelen met haar zwager en twee van haar kinderen toen ze op een landmijn trapte. Ik zag mijn been door de lucht vliegen. Mijn tenen landden verderop. Het verhaal van de 27-jarige vrouw is geen uitzondering in Jemen. In het land liggen naar schatting zo'n 1,1 miljoen landmijnen: meer dan een per dertig inwoners Na de vondst op dinsdag van landmijnen op de Golan, aan de Israëlische kant van de grens met Syrië, heeft de IDF de afgelopen nacht Iraanse doelen in Syrië aangevallen en vernietigd. Volgens het Syrische persbureau SANA zouden drie soldaten zijn gedood en een gewond. Het in het Engeland gevestigde

Een neusje voor landmijnen Panoram

 1. Deze soort is ook gebruikt om landmijnen op te sporen in Cambodja en test tuberculose-monsters in Mozambique! Kijk hoe deze ratten worden getraind om landmijnen te identificeren: Vorige Artikel. Spider Mom voedt zichzelf aan haar baby's. Volgende Artikel. Bekijk de laatst bekende beelden van een uitgestorven Tasmaanse tijger
 2. Hier zijn drie soorten stress die je helemaal uit je leven kunt en moet halen: 1. Anticiperende stress . Dit betekent ook lenen van stress uit de toekomst. Ongetwijfeld lijken veel van de overweldigende eisen aan uw kostbare tijd en energie buiten uw macht. Maar anticipatie kan hun stressopwekkende potentieel exponentieel vergroten
 3. Carl Koch: Ik stuitte er zomaar op. Ineens zag ik een landmijn, een soort grote dikke pannenkoek van zo'n vijftien centimeter omtrek, liggen. Ik zag meteen dat er iets gebeuren moest,'' aldus.
 4. De presentatie valt bij nadere beschouwing uiteen in verschillende verhalen, verschillende waarheden, die onbarmhartig naast elkaar gepresenteerd worden. De wrede werkelijkheid van de landmijnen wordt dus in zijn kille feitelijkheid gepresenteerd, als pendant van de persoonlijke verhalen van de slachtoffers

Er zijn meer dan vijftig soorten mijnen gevonden die onder meer zijn gemaakt in België, China, Iran, Italië, Pakistan, Rusland, Groot-Brittannië en Zimbabwe. De Taliban-machthebbers en de gewapende oppositie van de Noordelijke Alliantie beschuldigen elkaar al jaren van het leggen van nieuwe landmijnen Hoeveel soorten kolibries zijn er? Kolibries zijn zeer kleine vogels die behoren tot de familie Trochilidae, waarvan de leden meer dan 330 soorten bevatten die Alaska tot Tierra del Fuego bewonen. Van de meer dan 330 soorten van de Trochilidae-familie worden er echter slechts 4 wetenschappelijk erkend als genus kolibrie

Zeemijnen - Marineschepen

 1. Soorten chemische aanvallen Afhankelijk van het gestelde doel kunnen chemische strijdmiddelen worden ingezet in twee vormen: luchtbesmettend (Eng: Landmijnen Chemische landmijnen zijn bestemd om de tegenstander het gebruik van bepaalde terreindelen te ontzeggen
 2. Op deze website vindt u alles over glasblazen, en vele andere gesmolten glastechnieken. Op deze subpagina vindt u een aantal zeer bijzondere glasobjecten uit de geschiedenis, zoals glazen strijkijzers, wandelstokken, landmijnen, pennen en meer
 3. Soorten missies. Naar klassiek model kan een vredesmissie waarnemend, vredeshandhavend of vredesafdwingend van aard zijn. of door de aanwezigheid van landmijnen en gevaarlijke stoffen. De kans bestaat dat in gevaarlijke omstandigheden Nederlandse militairen komen te overlijden
 4. De belangrijkste soorten speelgoed in deze categorie waren: Bikkels. Bikkels zijn rechthoekige botjes die vier veschillende kanten hebben. Bij het spelen met bikkels werd ook een bal gebruikt. Deze werd dan hoog opgegooid, waarna het kind een opdracht moest uitvoeren met de bikkels voordat de bal de grond raakte
Hamster-Ratten | Dieren en Planten

Velen van hen missen een been, omdat ze op een landmijn stapten. De Noorse kunstenaar Morten Traavik wil de aandacht vestigen op de vrouwelijke slachtoffers van de landmijnen en is gestart met zijn project 'Miss Landmijn 2008' Soorten beleggingen. Binnen ons beleggingsbeleid maken we onderscheid tussen de volgende soorten beleggingen: Zo belegt Achmea niet in producenten van 'controversiële' wapens, zoals clusterbommen, landmijnen, kernwapens, biologische of chemische wapens. Achmea belegt ook niet in producenten van tabaksproducten

Landmijnen ruimen, - strijdbewij

 1. Honingbijen kunnen worden ingezet om landmijnen op te sporen. Dat hebben Kroatische wetenschappers aangetoond. De beestjes moeten daarvoor wel speciaal getraind worden
 2. Soorten beleggingen. Binnen ons beleggingsbeleid maken we onderscheid tussen de volgende soorten beleggingen: Zo belegt Achmea niet in producenten van 'controversiële' wapens, zoals clusterbommen, landmijnen, kernwapens, biologische of chemische wapens. Achmea belegt ook niet in producenten van tabakproducten
 3. Na landmijnen zou dit soort munitie dan ook zo snel mogelijk internationaal verboden moeten worden. In februari nam een ambtelijke delegatie namens Nederland deel aan de eerste onderhandelingen over zo'n verbod in Oslo
 4. Spinazie is volgens de onderzoekers heel goed voor dit soort klusjes. Het haalt water uit de grond en neemt daarbij ook zogenoemde nitroaromaten op, stoffen die in het grondwater terecht komen als er (veel) metalen objecten in de aarde zitten. Een grote hoeveelheid nitroaromaten in de spinazieplant kan dus duiden op landmijnen in de buurt
 5. Papegaaiengedrag Lezingen en workshops Ik organiseer regelmatig lezingen en workshops over allerhande onderwerpen met betrekking tot papegaaien en andere bijzondere diersoorten. Voor enkele voorbeelden van deze dieren zie de pagina De dieren. Dit doe ik zowel in de vorm van open inschrijving als op maat voor een besloten groep. Heeft U interesse in een lezing Papegaaiengedrag Lees verder
 6. 3FM Serious Request 2006 gaat dinsdagmorgen om 9 uur van start. Dit jaar zal de actie gaan over de 30 miljoen landmijnen die verspreid over de wereld liggen om slachtoffers te maken. 3FM-DJ Eric Corton vertrok samen met zijn collega Stijn van de Voorde van Studio Brussel naar Cambodja om de situatie met eigen ogen te zien. Wij spraken met hem over zijn ervaringen
 7. Antoon Meijers - Achtung Minen / Danger Mines - Aspekt 2013 - 248 pagina's. Voorzien van vele unieke foto's. Conditie : Boek is ongelezen (nieuw). Wordt alleen aangetekend opgestuurd. Na de korte maar hevige strijd in de meidagen van 1940 lagen her en der in Nederland verspreid allerlei soorten explosieven, waaronder vele landmijnen, die moesten worden opgeruimd. Dit achtergelaten.

Heide: struikheide, dopheide, lavendelheide en kraaiheide

VVD heeft wel enkele leuke mensen. Maar ze zijn stuk voor stuk zo enorm VVD-er ja. Soort boyband, girlband achtig iets. Voor iedereen is er wel iemand bij die enorm aanspreekt. Maar die VVD-heid. Niks recht toe rechtaan Na de korte maar hevige strijd in de meidagen van 1940 lagen her en der in Nederland verspreid allerlei soorten explosieven, waaronder vele landmijnen, die moesten worden opgeruimd. Dit achtergelaten oorlogsmateriaal viel in het niet bij de grote hoeveelheden die na de bevrijding in 1944-1945 werden aangetroffen. Naast de gigantische hoeveelheid munitie die door heel het land werd aangetroffen.

De Tweede Wereldoorlog, bunkers en de Atlantikwall

Zandraket (Arabidopsis thaliana) is een eenjarige plant uit de kruisbloemenfamilie (Brassicaceae).Het aantal chromosomen in een diploide cel is 10 (2n = 10). De soort wordt veel gebruikt voor genetisch onderzoek.. Beschrijving Bladeren. De meeste bladeren staan onderin, in een wortelrozet.De bladeren variëren van eirond tot lancetvormig en hebben geen slippen You are free: to share - to copy, distribute and transmit the work; to remix - to adapt the work; Under the following conditions: attribution - You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use Landmijnen-manie Er liggen over de hele wereld meer dan 110 miljoen landmijnen in de grond. Het verwijderen ervan zal $33 miljard kosten en in het huidige tempo van ontmijnen 1100 jaar duren, bericht de Britse krant The Guardian Quote: 12. De 'Chef' van 'shocklog' Geenstijl verdwijderde in het verleden als een bezetene alle postings die een link wisten te leggen tussen de landmijnen en de vuurwerkramp. Dit nadat een email van Ambroon Wiegers duidelijk heeft gemaakt dat er bij Geenstijl een 'verbod' bestaat op het leggen van de relatie landmijnen-vuurwerkramp Massoud Hassani groeide op in Afghanistan en leerde van dichtbij de gevolgen van landmijnen kennen. Na een omweg door 40 landen belandde hij in Nederland, waar hij Industrieel Design aan de TU Eindhoven studeerde. Zijn afstudeerproject was de Mine Kafon, een zelfsturende bal die mijnen af laat gaan. Een groot succes. Massoud sprak op conferenties over de

Landmijnen — Een afweging van de koste

In zones waar gevochten is, kan de natuur zich soms snel herstellen en soorten die elders bedreigd zijn laten floreren. Antonio Uzal, hoogleraar milieubescherming aan de Nottingham Trent. Ja. De vraag behoort niet te zijn of het verdrag uberhaupt iets aan de proliferatie van dit soort wapens zou kunnen doen, maar of de mensheid deze wapens wel wil. Mijn mening is dat een killer robot een doorontwikkelde super mobiele landmijn is. Bedrijven betrokken bij de productie van bepaalde soorten wapens, waaronder controversiële wapens zoals clusterbommen, landmijnen, kernwapens, biologische en chemische wapens; Bedrijven betrokken bij de ontginning van en energieopwekking uit thermische kolen

Fortress Books - Duitse Landmijnen en Ontstekers tot 194

Achtung minen-danger mines. Na de korte maar hevige strijd in de meidagen van 1940 lagen her en der in Nederland verspreid allerlei soorten explosieven, waaronder vele landmijnen, die moesten worden opgeruimd.Dit achtergelaten oorlogsmateriaal viel in het niet bij de grote hoeveelheden die na de bevrijding in 1944-1945 werden aangetroffen Vlinderbom of vlindermijn is de naam van een soort landmijn die vanuit de lucht wordt verspreid. De springlading is klein, en in de eerste plaats bedoeld om personen te verwonden, niet te doden. De na [.. Dark tourism, ook wel duister toerisme of thanatoerisme genoemd, is een vorm van toerisme waarbij er historische plekken worden bezocht die te maken hebben met dood en tragedie of daarmee worden geassocieerd. Omdat ik reis om ook de wereld en de historie te begrijpen, zijn dit plekken die ik regelmatig bezocht heb. Het klinkt lugaber, duister..

'Bijen kunnen landmijnen vinden' | RTL NieuwsSpeel Unturned, rond quests af en ontvang beloningenbunkertour4Deel 10 Enkele voorbeelden van actuele ecologische
 • Wapiti multi vitamine gastric bypass.
 • Alex Morgan net worth.
 • Bishop Leiden.
 • Hidden formatting in Word.
 • Flexa Pure Subtle Grey.
 • Verkalking hals paard.
 • Squash spelregels.
 • Muggen Italië.
 • Rieten doodskist prijzen.
 • Kate en Jon.
 • Fashion opleiding MBO Amsterdam.
 • Agario skins names 2020.
 • Wie was Montesquieu.
 • Camping Le Pommier boeken.
 • The Ancient Magus' Bride episode 2.
 • Golden Retriever België.
 • Echte mensen modellen.
 • Marianne Dupon vriendin.
 • Dashboard verfraaien.
 • Huismiddel tegen kennelhoest.
 • GTA 4 hacks PS3.
 • Admiral sloepen Polen.
 • Uitgebreide lichtbron voorbeeld.
 • Royal Palace Delft.
 • Julio Cesar Chavez Jr.
 • Beste spaarlamp wiet.
 • Alexandra Palace Darts seating plan.
 • Sims 4 baby cheats nl.
 • Quelle chanteuse américaine est tu.
 • Tekkit wiki.
 • Springrolls maken.
 • Doorslaggevend 7 letters.
 • LEGO 10218 instructions.
 • Wanneer mag je roken.
 • Vegan tattoo artist.
 • Kalligrafie cursus Nijmegen.
 • Figurine Captain America Infinity War.
 • Gemeente Nigtevecht.
 • Salade met tonijn dressing.
 • Slogans Zwarte Cross.
 • Heren ondergoed Zeeman.